Tähelepanu! Tähelepanu!

NG KUNSTIKONTEINER esitleb:
Uus ürituste sari "Global Container", mis segab performance`ikunstnike ja -rühmitusi ning undergroundmuusikuid meilt ja mujalt kokku ühte globaalsesse konteinerisse!

 

"GLOBAL CONTAINER Vol.1"

 toimub 28. Jaanuaril kell 19.00

 NG Kunstikonteineris (Kultuuritehas Polymeer, Madara 22/Ülase 16, Tallinn).

Üles astuvad: 

 

JOAN CASELLAS (Hispaania) -
Joan Casellas on üks väljapaistvamaid Hispaania üheksakümnendate alternatiivkunsti scene esindajaid. Ta on esinenud oma performance`itega üle kogu Hispaania, Euroopa ja Ameerika, pidanud workshoppe ja konverentse mitmetes ülikoolides ja avaldanud suurel hulgal artikleid tegevuskunstist. 1992. aastal asutas ta ajakirja "AIRE", millesse on kogutud kõige täiuslikum fotograafiline materjal tema põlvkonna tegevuskunstist. Joan Casellas on osalenud  mitmete kunstirühmituste tegevuses, sealhulgas on olnud ka CLUB 7 liige.
 CnOPT (Eesti)-
Cnopt on tegevuskunstirühmitusest Nongrata väljakasvanud anarhistlik grupeering, mis on viimastel aastatel oma tegevusega tekitanud ühiskonnas aktiivset arutelu kultuuri ja kunsti olemuse üle. Euroopas, U.S.A.s ja Lõuna- Ameerikas erinevatel performance`ifestivalidel ja muudel kunstisündmustel üles astunud rühmitus esitab NG Kunstikonteineris Eesti Kunstiakadeemia tudengite poolt tehtud kavandite põhjal valminud etenduse "Ühiskonna Heidiklus"
 TRAUMA MORALIS (Läti)-
Enda sõnul funkygrind avangardi või grindcore freestyle`i viljelev orkester. Nende peamine ülesanne on publiku frustreerimine dadaistlike meetoditega loodud oksüümoronlike sulandustega lauludega.  Sarkastiline rõõmsameelsus sotsiaalselt absurdsetel teemadel väljendab maalähedaste kokkupõrgete nihilistliku irooniat. Nende loominguga saab tutvuda  aadressil http://www.myspace.com/traumamoralis   .
 TATJANA KRISTALL (Eesti)-
Väidetavalt Eesti kõige pungim muusikaline kollektiiv koosseisus: Lits (vokaal), Joodik (suupill), Narkomaan (soolokitarr), Värdjas (trummid & süntesaator) ja Nancy Spungen (taustavokaal & rütmikitarr), esitlevad uut kõrvulukustavat kava, mis on inspireeritud Tõnis Mäe loomingust, eest rahvaluulest ja biitkirjanike teostest. Aastal 2005 asutatud kõigi lapsevanemate ja muusikakriitikute hirm on viimasel ajal kuulduste järgi isegi aktiivselt proove tegema hakanud ja lubanud peagi tõusta Eesti ja maailma muusikaedetabelitesse.
 ...
 Aktsioonide ja muusikaliste helide taustal on võimalus tutvuda ka rühmituse VEDELIK uut almanahhi presenteeriva näitusega "Moe Eri", mis on avatud kuni  30.01.2008.
 Üritus on tasuta!
NG KUNSTIKONTEINER-
 Alternative Point of View
See on 100m2 ateljeepinda Academia Non Grata
Tallinna
filiaali ja 150 m2 galeriipinda uue sõltumatu alternatiivgalerii
käsutuses.
Kunstikonteiner NG ilmutab alternatiivseid vaatepunkte
yhiskonnas
ja
artworldis domineerivatele trendidele ja annab loojate käsutusse
eksperimentaalse aegruumi konteineri nii materiaalsel kui ideelisel
tasandil.